Vacancies

FIELD SERVICE ENGINEER
Zwijndrecht / internationaal 40 uur

Jouw technische expertise die gevraagd wordt op een scheepswerf in Spanje of Qatar of gewoon hier in Nederland? Het kan zomaar in deze baan als field service engineer. Wereldwijd varen er namelijk meer dan duizend gastankers rond met meet- en alarmsystemen van Henri Systems Holland uit Zwijndrecht. Als nieuwe collega kom je terecht in een klein, vooruitstrevend team. Jij verzorgt onderhoud en reparaties en doet onder onze begeleiding alle kennis op die je in het veld nodig hebt. 

Zo ziet je werk eruit
Als field service engineer verzorg je zelfstandig onderhoud, kallibraties en reparaties aan de systemen. Voor deze klussen ben je een aantal keer per maand op pad in binnen- en buitenland; meestal enkele dagen, soms een week. De overige tijd voer je projectmatige werkzaamheden uit in Zwijndrecht, waar ons kantoor en onze productielocatie zijn gevestigd. Hier krijg je alle ruimte en begeleiding om je diverse technieken eigen te maken, zoals het werken met PLC’s en radarsystemen. Zo kun je je bijvoorbeeld ontwikkelen tot testengineer op een van onze productontwikkelingsprojecten.

DEZE BAAN PAST BIJ JOU ALS JE…

 • Mbo-niveau en enige ervaring op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica hebt. Maritieme ervaring is een pre. 
 • Het leuk vindt om naar het buitenland te vliegen om onderhoud aan systemen uit te voeren.
 • Interesse hebt in techniek en ICT en de realisatie van technische producten.
 • Houdt van werken in een klein team.

DIT BIEDT HENRI SYSTEMS HOLLAND JOU

  Bij HSH krijg je de kans om je te specialiseren in een bijzondere nichemarkt: meet- en alarmsystemen voor gastankers. Inmiddels hebben we er al meer dan vijfduizend geïnstalleerd, dus met onze expertise zit het wel goed. Bovendien is het werkveld volop in ontwikkeling. Zo investeren we in productinnovatie en onderzoek, bijvoorbeeld naar LNG als schone scheepsbrandstof. En dit alles in een sterk internationaal georiënteerde omgeving. Kortom: bij HSH gaat er – letterlijk en figuurlijk – een wereld voor je open.

  Verder kun je rekenen op:

 • Een marktconform salaris
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Cursussen en opleidingen die jou helpen groeien in het vak.
 • Leuke en deskundige collega’s van wie je veel kunt leren.
 • Een auto van de zaak.
 • Onregelmatigheidsvergoeding in verband met het reizen naar het buitenland.
 • Een goede pensioenregeling.

REAGEER DIRECT OF KOM EERST KENNISMAKEN

Enthousiast over deze vacature? Reageer door je cv te mailen met een korte
motivatie naar Maarten Goumans via mg@hsh.nl. Liever eerst eens kennismaken met het team en rondkijken op je toekomstige werkplek? Je bent van harte welkom. Bel of app Maarten op 078 – 629 18 21 om een afspraak te maken.
Reageer zo snel mogelijk. We sluiten de vacature namelijk zodra we onze
nieuwe collega hebben gevonden.

© Copyright 2018 Henri Systems Holland B.V.